Jobba hos oss

Jobba hos oss

Just nu söker vi:

Webbredaktör/Skribent

Om dig

Du är utbildad i eller har annan dokumenterad erfarenhet av att skriva och publicera på Internet.
Du är van vid att arbeta i olika typer av CMS, och har du extra bra koll på WordPress är det en bonus.
Du vet hur man mäter och utvärderar trafik i Google Analytics och även hur du på bästa sätt optimerar dina texter och dina webbsidor för att nå bästa möjliga synlighet i sökmotorer.
Du förstår hur content marketing fungerar i ett vidare perspektiv och klarar av att skapa olika typer av innehåll för olika målgrupper.
Du är lättlärd och kan enkelt läsa på om och förstå nya ämnen. Det du inte känner till ser du till att ta reda på.
Du har erfarenhet av bildhantering för webben och är van vid att arbeta i Photoshop.
Har du särskild kunskap om bygg- och renoveringsrelaterade ämnen är det ett plus i kanten, liksom om du har förståelse för grundläggande HTML

Din profil

Kompetenser
MERITERANDE
Google Analytics

Sökmotoroptimering/SEM, Sökmotormarknadsföring

WordPress, publicerings- och portalverktyg

Språk
KRAV
Svenska:

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en webbredaktör/Skribent

Om rollen
Du ansvarar för att skapa innehåll och underhålla och optimera befintligt innehåll i företagets digitala kanaler som omfattar allt från webb och sociala medier. Arbetet består av att skriva och publicera artiklar och annat innehåll på webbsidor av varierande storlek och struktur. Du ansvarar också för att innehållet optimeras för både användare och sökmotorer. Du är helt enkelt en stilsäker och nyfiken webbredaktör som klarar av att både skapa och analysera innehåll.

Teamet du jobbar i är relativt litet och väldigt fokuserat på att nå tydliga mål. Du kommer ha stora möjligheter att vara kreativ och komma på nya lösningar för att i den digitala miljön nå och överträffa de uppsatta målen. Därför förväntas du också vara självgående och kunna driva på dina egna projekt samtidigt som du stöttar och stöttas av dina kunniga kollegor.

Din profil
Du har erfarenhet av att skapa och publicera innehåll för webben och klarar av att ta ansvar för innehållet “från ax till limpa”. Du tar fram artikelidéer, skapar redaktionell planering för företagets webbplatser, du skriver och publicerar innehållet och strukturerar dina webbsidor för att de på bästa sätt ska nå rätt besökare med rätt information, hela tiden i förhoppning om att de ska slussas vidare och använda någon av företagets tjänster.

Du är ett proffs när det gäller webben, och det du inte kan ser du till att lära dig och testa. Du är initiativrik och förväntas utnyttja de befintliga vägarna som vi vet fungerar men också att prova nya lösningar för att nå människor på webben.

Övrigt

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i centrala Stockholm. Vi vill ha din ansökan senast den 7 februari.
Vi kommer att intervjua kandidater löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Arbetsplats
Stockholm

Tel: 08-232 232
Mail: emma@iresponse.se

Adress:
iResponse Network and Media AB
Malmskillnadsgatan 45 1tr
111 38 Stockholm

https://www.linkedin.com/jobs/view/580836734/


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/c20096/public_html/iresponse.se/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/c20096/public_html/iresponse.se/wp-content/plugins/https-redirection/https-redirection.php on line 47