Om oss

Om oss

Som it-savvy rörmokare såg jag (Åke) att folk sökte efter värmepumpar på nätet och hade svårt att hitta rätt installatör. Jag byggde en tjänst som kopplade ihop privatpersoner med installatörer via sajten bergvarme-info.se.

Strax därefter träffade jag Laik, som då jobbade på Tradedoubler, och vi såg att det fanns en öppning på marknaden. Vi ville bygga en tjänst som skulle hjälpa kvalificerade proffs, som målare, takläggare, rörmokare mfl, att få tillgång till nya stora jobb och kunder utan att själva behöva tänka på att marknadsföra sig, samtidigt som vi ville underlätta för privatpersoner att hitta rätt proffs till de stora jobben. Bergvarme-info.se följdes av markproffs.se, fonsterproffs.se.
Med riktad marknadsföring och relevant information har vi lett kunderna till våra sajter och hjälpt husägare att hitta rätt.
Nu förmedlar vi årligen mer än 35 000 stora uppdrag till våra anslutna yrkesproffs, till ett totalt värde av ca 5 miljarder.

Vi har växt organiskt och varit Di Gasell 2014 och VAs superföretag 2011.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/c20096/public_html/iresponse.se/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/c20096/public_html/iresponse.se/wp-content/plugins/https-redirection/https-redirection.php on line 47